Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplandan saklanmak

Rüyada kaplandan saklanmak

Rüyada kaplandan saklanmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, can bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplandan saklanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde, hakkında derhal bazı tedbirler almanız gereken bir kimse bulunabilir.

Rüyada kaplandan saklanmak onları gücendireceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına yorulur.

Rüyada denizde kaplan görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaplan aslan görmek kazancının düşeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz kaplan yavrusu görmek elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada evde kaplan görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına yorulur.

Rüyada ormanda kaplan görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplan ve yavrularını görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine alamet eder.

Rüyada kaplan öldürmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çaresiz kalacağına, rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments