Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korktuğun birinden kaçmak

Rüyada korktuğun birinden kaçmak

Rüyada korktuğun birinden kaçmak ortaklı işlere iştirak edileceğine, darlık içine düşeceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Rüyada korktuğun birinden kaçmak gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu açıklığa kavuşturmak, istediğiniz noktanın anlaşılmasını sağlamak, mesaj vermek veya isteklerinizin yerine gelmesi için konuşma yapmak istiyorsanız elinizden geldiğince kibar olmaya çalışmalısınız.

Rüyada birinden korkarak kaçmak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada korkmadan kaçmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada korkarak birilerinden kaçmak ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkarak kaçmak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, giderlerin artış göstereceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada korktuğun birinden kaçmak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada kızının korktuğunu görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret eder.

Rüyada ayıdan korktuğunu görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments