Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının korktuğunu görmek

Rüyada kızının korktuğunu görmek

Rüyada kızının korktuğunu görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızının korktuğunu gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen şeyler üzerinde dikkatle düşünülmesi gereken fırsatlar olabilir.

Rüyada kızının korktuğunu görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kor halinde ateş görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yılandan korktuğunu görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada korkarak besmele çekmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada korkmadan yüzmek kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, işlerini hafifleteceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına delalettir.

Rüyada bir şeyden korktuğunu görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine yorulur.

Rüyada sobada kor ateş görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına delalet etmektedir.

Rüyada kor ateş üstünde yürümek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments