Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden korkarak kaçmak

Rüyada birinden korkarak kaçmak

Rüyada birinden korkarak kaçmak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden korkarak kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin hakkınızda yanlış hükme vardıklarını anlasanız bile bunu düzeltmek için birşey yapmak içinizden gelmeyebilir.

Rüyada korktuğun birinden kaçmak ne yöne gideceğine, makama ve rızka sahip olacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine inanılır.

Rüyada korkarak kaçmak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden korkarak kaçmak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkmadan kaçmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada korkarak birilerinden kaçmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, girdiği işleri kaybedeceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına delalet eder.

Rüyada korkarak ağlamak dertlerine derman bulacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işarettir.

Rüyada köpeğin korktuğunu görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kendini yiyip bitireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments