Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcekten korktuğunu görmek

Rüyada böcekten korktuğunu görmek

Rüyada böcekten korktuğunu görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Rüyada böcekten korktuğunu gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz kişi sizden haber bekliyor.

Rüyada böcekten korktuğunu görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işarettir.

Rüyada yanan kor görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kor halinde kömür görmek rütbesinin yükseleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kor ateş yakmak yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada sobada kor görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, sağlıklı ve zinde olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmekten korktuğunu görmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, giderileceğine, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kor halinde ateş görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada korktuğu görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments