Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kordon bağını görmek

Rüyada kordon bağını görmek

Rüyada kordon bağını görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, belalara denk gelmeyeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, ticaret ehli kimse olacağına işarettir.

Rüyada kordon bağını gördüyseniz:

  • Bir buluşma veya görüşme olumlu sonuçlar doğurabilir ya da sizi yeni bir istikamete yönlendirebilir.

Rüyada kordon bağını görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, moral bozukluğu yaşanacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek bağını görmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, fırsatların elden kaçacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebeğin göbek bağını görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, güven kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı bağının koptuğunu görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzüm bağında üzüm yemek moralin bozulacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, hayatın pahalılaşmasına rivayet etmektedir.

Rüyada göbek bağını kesmek hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm bağından üzüm toplamak kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments