Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör sinek görmek

Rüyada kör sinek görmek

Rüyada kör sinek görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine inanılır.

Rüyada kör sinek gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Rüyada kör sinek görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sinek larvası görmek bunları en doğru şekilde kullanacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada sinek topluluğu görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada böcek sinek görmek yeni adımlar atacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına yorulur.

Rüyada sinekleri öldürmek içine düşen fesada yeniliceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, eline büyük paralar geçeceğine tabir olunur.

Rüyada küçük kara sinek görmek onu hayallerine kavuşturacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine delalet eder.

Rüyada sinek kurdu görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada kulağına sinek kaçtığını görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, üzüntü yaşamaya, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments