Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kor kömür görmek

Rüyada kor kömür görmek

Rüyada kor kömür görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, maddi zararının giderileceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, adını herkese duyuracağına delalettir.

Rüyada kor kömür gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yenilik yapmak, kariyerinizi yeni bir boyuta taşımak, ev değiştirmek, yeni bir ilişkiye başlamak v.b benzeri başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada kor kömür görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kor halinde kömür görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine delalettir.

Rüyada yanan kor görmek güzel günler geçireceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada kor ateşi söndürmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada korkma görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, planların tutmayacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten korkarak inmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, yeni kişilerle tanışacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan görüp korkmamak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada şeytandan korktuğunu görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments