Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytandan korktuğunu görmek

Rüyada şeytandan korktuğunu görmek

Rüyada şeytandan korktuğunu görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, fesada bulaşacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şeytandan korktuğunu gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştıran, sizi endişelendiren veya belirsizliklere neden olan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada şeytandan korktuğunu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, müjdeli bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada kor olmuş ateş görmek borçlanacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada annenin korktuğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, toparlanacağına delalet eder.

Rüyada köpekten korkmamak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kor ateş yemek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kor ateş üstünde yürümek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kardeşinin korktuğunu görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının korktuğunu görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, yıpranacağına, strese gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments