Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga emzirmek

Rüyada karga emzirmek

Rüyada karga emzirmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada karga emzirmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirebilir, geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz.

Rüyada karga emzirmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karganın başına konduğunu görmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karga vurduğunu görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karga boğmak aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, hataların telafi edileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada karga boku görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi anlamda güçleneceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kargayı uçarken görmek cebinin para göreceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde karga görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine yorulur.

Rüyada siyah karga görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments