Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga saldırısına uğramak

Rüyada karga saldırısına uğramak

Rüyada karga saldırısına uğramak bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, hatalı yollara sapılacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, gülen yüzünün solacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına inanılır.

Rüyada karga saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Arkanızdan düşmanca tutumlara girilebilir.

Rüyada karga saldırısına uğramak her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına inanılır.

Rüyada kargaların saldırısına uğramak yeni şeyler keşfedeceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, getirisi çok olan işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada karga saldırısı görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada domuzun saldırısına uğramak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada inek saldırısına uğramak maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada yarasa saldırısına uğramak çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin saldırıya uğradığını görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saldırıya uğramak başarılı ve kazançlı olacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments