Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencerede karga görmek

Rüyada pencerede karga görmek

Rüyada pencerede karga görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, yanlışlara düşeceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada pencerede karga gördüyseniz:

  • O nedenle ani tepkilerden kaçınmakta fayda var.

Rüyada pencerede karga görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada karga yaralamak büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karga dövmek hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada karga vurduğunu görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işaret eder.

Rüyada karga tüyü görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine delalet eder.

Rüyada renkli karga görmek çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük karga görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına inanılır.

Rüyada çok karga görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments