Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüsü görmek

Rüyada köprüsü görmek

Rüyada köprüsü görmek yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, işinde terfi edeceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köprüsü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kabalığa varan konuşmaları ya da daha kibarca söylenebileceğini düşündüren istekleri size sıkıntı verebilir.

Rüyada köprüden yürümek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ahşap köprü görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına inanılır.

Rüyada çürük köprüden geçmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine rivayet eder.

Rüyada köprüden arabayla düşmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, birlikteliğe başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprünün çöktüğünü görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada köprü ve su görmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada köprüde oturmak iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada boğaz köprüsünden düşmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments