Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden yürümek

Rüyada köprüden yürümek

Rüyada köprüden yürümek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, şansının açık olacağına, rızık bolluğu içinde olacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprüden yürümek gördüyseniz:

  • Belli bir kurgu ya da anlaşmaya gelişmesi için gereken zamanı tanımalısınız.

Rüyada boğaz köprüsünde yürümek çok yıpranacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada tahta köprüde yürümek hayatın tadını doyasıya çıkaracağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işarettir.

Rüyada köprünün üzerinde yürümek geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, bütçesinin genişleyeceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada köprü üzerinde yürümek daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine tabir olunur.

Rüyada taş köprüde yürümek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada köprüden yürümek tatsızlıkların yaşanacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine delalet eder.

Rüyada ip köprüde yürümek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine yorulur.

Rüyada demir köprü görmek tatsızlıkların aşılacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments