Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprünün çöktüğünü görmek

Rüyada köprünün çöktüğünü görmek

Rüyada köprünün çöktüğünü görmek bahtının da çok parlak olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına tabir olunur.

Rüyada köprünün çöktüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir kararı zorlamak ya da karar vermek için zorlanmak gerekmiyor.

Rüyada köprücük kemiği görmek ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, o işi canlandıracağına, huzursuzlukların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar köprüden geçmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına delalettir.

Rüyada taş köprüde yürümek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, ufkunun açılacağına, kişinin muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada köprünün yıkılması görmek mal mülk kazanacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına inanılır.

Rüyada kırık köprü görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada deniz ve köprü görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada köprüye tırmanmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hayır işleri yapacağına delalettir.

Rüyada köprüden denize bakmak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments