Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüde oturmak

Rüyada köprüde oturmak

Rüyada köprüde oturmak lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına delalettir.

Rüyada köprüde oturmak gördüyseniz:

  • Çok yakında, kimi nerede görmek, ne yapmasını istemek ya da ne zaman nereye çağırmak gerektiği noktasında ilk söz sahibi siz olacaksınız.

Rüyada köprüde oturmak güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada köprü üstünde oturmak o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada topraktan köprü görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada köprü yaptığını görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, keyifli hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada boğaz köprüsünü görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada uzun bir köprü görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köprü görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, daha çok çalışılacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köprüde görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, kısmetinin kapanacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments