Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüyü yürüyerek geçmek

Rüyada köprüyü yürüyerek geçmek

Rüyada köprüyü yürüyerek geçmek mahsullerin fazlalaşacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına yorulur.

Rüyada köprüyü yürüyerek geçmek gördüyseniz:

  • Belli bir duruma zarifçe hız kazandırmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada köprüyü yürüyerek geçmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek boş kuruntularla uğraşacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek yol kat edeceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, kendi işini açacağına delalet eder.

Rüyada çürük köprüden geçmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprü üzerinden geçmek muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına inanılır.

Rüyada köprü üstünden geçmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada denizin üzerindeki köprüden geçmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada demir köprüden geçmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments