Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık köprü görmek

Rüyada karanlık köprü görmek

Rüyada karanlık köprü görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, bereketli bir döneme girileceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, yollarını ayıracağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık köprü gördüyseniz:

  • Birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilere vereceğiniz sözler bağlılığınızı göstermeniz için fırsat yaratabilir.

Rüyada karanlık köprü görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, zengin bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada ince köprü görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ip köprü görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek göğüs germek zorunda kalınacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine delalet eder.

Rüyada köprüden denize atlamak ele geçecek ve devamı olmayacak mala, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalettir.

Rüyada ipten köprü görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yeni mekânlara gireceğine alamet eder.

Rüyada köprüden yürümek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarihi köprü görmek uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments