Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüye çıkmak

Rüyada köprüye çıkmak

Rüyada köprüye çıkmak insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, hasret çekenlerin buluşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine işarettir.

Rüyada köprüye çıkmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli hareket etmeli, değecek şeyler hariç para harcamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada köprü çıkmak evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine inanılır.

Rüyada köprüye çıkmak hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köprüden çıkmak rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada kendini köprüde görmek kindar olacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada deniz ve köprü görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine yorulur.

Rüyada sırat köprüsünden düşmek variyetinin her geçen gün artacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine delalettir.

Rüyada köprü altında görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada köprüye tırmanmak çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments