Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının köprüden düştüğünü görmek

Rüyada başkasının köprüden düştüğünü görmek

Rüyada başkasının köprüden düştüğünü görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kime gideceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, kötü duygularından arınacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına yorulur.

Rüyada başkasının köprüden düştüğünü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri planlarınıza uyma veya fikirlerinizi tasvip etme konusunda ikna edemeyebilirsiniz.

Rüyada köprüden denize düştüğünü görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada arkadaşının köprüden düştüğünü görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının köprüden düştüğünü görmek hayatın tadına varacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada köprüden birinin düştüğünü görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına delalettir.

Rüyada köprüden düşen birini görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada köprüden düştüğünü görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin köprüden düştüğünü görmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, günahlara, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, rüya sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada köprüden geçerken düşmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, yüzüne kan geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments