Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç köprü görmek

Rüyada ağaç köprü görmek

Rüyada ağaç köprü görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ağaç köprü gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki kişiler, konunun muhatapları ya da meslektaşlarınızla mevcut durumlara bakış açınız taban tabana farklı olabilir.

Rüyada ağaç köprü görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaç köprüden geçmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan köprü görmek başarılarının çoğalacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına delalettir.

Rüyada köprüye düşmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada köprünün üzerinde namaz kılmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köprü yıkmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada köprüden koşarak geçmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, bereketli yağmurlara, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine inanılır.

Rüyada ince köprü görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments