Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden atıldığını görmek

Rüyada köprüden atıldığını görmek

Rüyada köprüden atıldığını görmek uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, başarılarının devam edeceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden atıldığını gördüyseniz:

  • Sizi riskli veya sizi ilgilendirmeyen konuların içine dahil etmeye çalışan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada köprüden atılmak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köprüden atıldığını görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada üzerine kedi atıldığını görmek rahat edeceğine ve huzur duyacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bıçak atıldığını görmek sahip olduğu nimetin artacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada dereye atıldıgını görmek ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada top atıldığını görmek akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada el bombası atıldığını görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada okuldan atılmak huzurlu günlerin geleceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments