Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top atıldığını görmek

Rüyada top atıldığını görmek

Rüyada top atıldığını görmek sevinç gözyaşları dökmeye, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, bir konuda destek alacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada top atıldığını gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilere yakınlaşabilirsiniz.

Rüyada top atıldığını görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, kafasını toparlayamayacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabanca atıldığını görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada bıçak atıldığını görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kendine iftira atıldığını görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el bombası atıldığını görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Rüyada çamur atıldığını görmek prestij kaybı yaşayacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada okuldan atılmak gerekirse özür dileneceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada evden atılmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments