Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine kedi atıldığını görmek

Rüyada üzerine kedi atıldığını görmek

Rüyada üzerine kedi atıldığını görmek ele geçen kazancın artacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, parasız kalmaya, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çocuk sahibi olacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işaret eder.

Rüyada üzerine kedi atıldığını gördüyseniz:

  • Gökyüzünde uzlaşma çağrısı var.

Rüyada üzerine kedi atıldığını görmek çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne kedi atıldığını görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada yumruk atıldığını görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine delalet eder.

Rüyada eşyalarının atıldığını görmek şöhret ve hayır getireceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve taş atıldığını görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına işaret eder.

Rüyada kartopu atıldığını görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada balkondan atıldığını görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silah atıldığını görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, dertlerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments