Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okuldan atılmak

Rüyada okuldan atılmak

Rüyada okuldan atılmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, verimliliğinin artacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, günahlarından tövbe etmeye, büyük bir şöhrete sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada okuldan atılmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları az bir gayretle çözebilecekken fazlaca zorluyor olabilirsiniz.

Rüyada okuldan atılmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına rivayet eder.

Rüyada savaş topu atıldığını görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada nezarete atılmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyasete atılmak sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın üstüne atıldığını görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hapse atıldığını görmek işlerin eski haline döneceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine yorulur.

Rüyada dikiş atılmak anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada meslekten atıldığını görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments