Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereye atıldıgını görmek

Rüyada dereye atıldıgını görmek

Rüyada dereye atıldıgını görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dereye atıldıgını gördüyseniz:

  • Ummadığınız anda beklenmedik bir pürüzle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada dereye atıldıgını görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına delalettir.

Rüyada köprüden atıldığını görmek zarar gören insanlara yardım edeceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada para atıldığını görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada ayağına dikiş atıldığını görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gol atıldığını görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evden atılmak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada nezarete atılmak çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına yorulur.

Rüyada üstüne toprak atılmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments