Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüde olmak

Rüyada köprüde olmak

Rüyada köprüde olmak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine alamet eder.

Rüyada köprüde olmak gördüyseniz:

  • İkili ilşkilerine dikkat etmelisin.

Rüyada sevdiğinle köprüden geçmek art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, küslüklerin biteceğine, hayallerinin suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köprünün üstünde görmek değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, verimli ve bereketli işler yapacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine alamet eder.

Rüyada köprü geçtiğini görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına alamet eder.

Rüyada boğaz köprüsü görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına inanılır.

Rüyada köprüden denize bakmak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, duymadığı sözleri duyacağına delalet eder.

Rüyada ışıklı köprü görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada köprüden geçerken korkmak dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada köprüden denize düştüğünü görmek bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, haram mala, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments