Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprüden denize bakmak

Rüyada köprüden denize bakmak

Rüyada köprüden denize bakmak mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, belalı insanlara denk geleceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, kendini bunu başaracağına delalettir.

Rüyada köprüden denize bakmak gördüyseniz:

  • Kaybedilmiş savaşların hesabını yapıp, ölüyü diriltmek peşinde koşmaktan vaz geçmelisiniz.

Rüyada köprüden denize bakmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprüden bakmak üzüntü verici olaylar yaşanacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, kırılan kalplerin barışacağına delalet eder.

Rüyada köprüye bakmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, amaçlarına ulaşmaya, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstündeki köprüden geçmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, mutlu olacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz üzerindeki köprüden geçmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, kişinin her türlü zenginliğine, tecrübe kazandıracağına yorulur.

Rüyada deniz üzerinde köprü görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprüden denize düştüğünü görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına alamet eder.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, daima secde ve şükür edeceğine, kazancının hiç azalmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments