Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprünün üstünde görmek

Rüyada köprünün üstünde görmek

Rüyada köprünün üstünde görmek yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada köprünün üstünde gördüyseniz:

  • Sağlam bir iş birliğiniz ya da ilişkiniz istikrarlı ya da dengede kalmanıza yerdım edebilir.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek maddi güç sahibi olacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek hayatın rüya sahibine güleceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine inanılır.

Rüyada deniz üstündeki köprüden geçmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada köprünün üstünden geçmek eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada denizin üstündeki köprüden geçmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına rivayet eder.

Rüyada köprü üstünde oturmak kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada deniz üstünde köprüden geçmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada köprünün üstünde durmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, işsizin iş bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments