Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolye tamir etmek

Rüyada kolye tamir etmek

Rüyada kolye tamir etmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolye tamir etmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı ya da komşularınızı ilgilendiren gelişmeler vaktinizi alabilir.

Rüyada kolye tamir etmek boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, nazara geleceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine delalet eder.

Rüyada kapıyı tamir etmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada oyuncak tamir etmek rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına delalet eder.

Rüyada uçak tamir etmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı tamir etmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına alamet eder.

Rüyada yol tamiri görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada radyo tamir etmek çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bisiklet tamir etmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, gamsız bir hayat süreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments