Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük tamir ettirmek

Rüyada yüzük tamir ettirmek

Rüyada yüzük tamir ettirmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, işinde verimsiz olacağına, elinin darlık içinde kalacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzük tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Bazı sırların ortaya çıkması sizde rahatlama sağlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz.

Rüyada yüzük tamir ettirmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına alamet eder.

Rüyada televizyon tamir ettirmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalettir.

Rüyada evi tamir ettirmek her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, sevgi ve hürmet göreceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada kapı tamir ettirmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tamir edilmiş ev görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ev tamir ettiğini görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada arabayı tamir ettirmek gözyaşına boğulacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments