Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabanca tamir etmek

Rüyada tabanca tamir etmek

Rüyada tabanca tamir etmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada tabanca tamir etmek gördüyseniz:

  • Doğayla başbaşa geçireceğiniz zamanlar sizi kendinize getirecek.

Rüyada tabanca tamir etmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına işaret eder.

Rüyada camii tamir etmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, para biriktirebileceğine işaret eder.

Rüyada kapı kilidi tamir etmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada terlik tamir etmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine rivayet eder.

Rüyada bilgisayar tamir etmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine inanılır.

Rüyada kamyon tamir etmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyleri tamir etmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada televizyon tamircisi görmek fakirlik yaşayacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments