Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski kemer görmek

Rüyada eski kemer görmek

Rüyada eski kemer görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, iş hayatında günah işleyeceğine inanılır.

Rüyada eski kemer gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba harcamalısınız.

Rüyada eski kemer görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine işarettir.

Rüyada bina kemeri görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kemer bağlamak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kemerle birini dövmek gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, iyi bir kariyer edineceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beline kemer takmak lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, büyük takdir toplanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kemer çıkartmak tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabada emniyet kemeri takmak yeni bir semte taşınılacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada köprü kemeri görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, yeni bir yola gireceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments