Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba kazası geçirdiğini görmek

Rüyada araba kazası geçirdiğini görmek

Rüyada araba kazası geçirdiğini görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına inanılır.

Rüyada araba kazası geçirdiğini gördüyseniz:

  • Daha planlı olmaya çalışın.

Rüyada araba kazası geçirmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına alamet eder.

Rüyada araba kazası geçirdiğini görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçirmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulur.

Rüyada kamyon kazası geçirmek adımlarını daha sağlam atacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, dertlerine çare bulacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada eşinin trafik kazası geçirdiğini görmek kazancının çoğalacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafik kaza geçirdiğini görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada yakının trafik kazası geçirdiğini görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments