Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek

Rüyada yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek

Rüyada yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, umutlarının da tükeneceğine, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulur.

Rüyada yakınının kalp krizi geçirdiğini gördüyseniz:

  • Rekabetçi ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada yakının kalp krizi geçirdiğini görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Rüyada bir yakının kalp krizi geçirdiğini görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakınının kalp krizi geçirdiğini görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kalp krizi geçirdiğini görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, büyük atılımların yapılacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kocasının kalp krizi geçirdiğini görmek eğer maddi bir durumsa elinde olan ne kadar para varsa bu kişi için harcayarak daha kötü bir duruma düşmesine ve daha fazla sıkılmasına engel olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına tabir olunur.

Rüyada annenin kalp krizi geçirdiğini görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, hayata küseceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına inanılır.

Rüyada annemin kalp krizi geçirdiğini görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, mallarının da hayırlı olacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments