Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asfaltta yürümek

Rüyada asfaltta yürümek

Rüyada asfaltta yürümek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, işlerinin sarpa saracağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, hayallerine ulaşacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada asfaltta yürümek gördüyseniz:

  • İlk işiniz ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranızı düzeltmek olsun.

Rüyada asfaltta yürüdüğünü görmek bir fitne çıkarmaya, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine işaret eder.

Rüyada asfaltta yürümek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada asfalt yolda yürümek gerekirse özür dileneceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine tabir olunur.

Rüyada asfalt yolda koşmak hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni yapılmış asfalt yol görmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada siyah asfalt görmek kişinin yüzünün güleceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, çalıştığına değeceğine yorulur.

Rüyada asfaltlı yol görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada asfalt yol görmek borçların kısa sürede kapanacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments