Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asfalt yolda koşmak

Rüyada asfalt yolda koşmak

Rüyada asfalt yolda koşmak atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, malının ve kazancının tam olacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, yeni işlere atılacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada asfalt yolda koşmak gördüyseniz:

  • Rahat bir tutum içine girerseniz çevreniz tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Rüyada asfalt yolda koşmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, güven kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asfalt yolda yürümek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına alamet eder.

Rüyada asfalt yolda araba kullanmak hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına rivayet eder.

Rüyada asfalt görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına delalet eder.

Rüyada geniş asfalt yol görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, yorulacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ziftli asfalt görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına alamet eder.

Rüyada siyah asfalt görmek kalbinin küt küt edeceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet eder.

Rüyada asfalt süpürmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, gelirinin garanti olacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments