Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asfaltta oturmak

Rüyada asfaltta oturmak

Rüyada asfaltta oturmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, dertlerin son bulacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına delalet eder.

Rüyada asfaltta oturmak gördüyseniz:

  • Belli konulara kendinizi adamanız harika şeyler ortaya çıkarmanızı sağlayabilir.

Rüyada asfaltta oturmak duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada asfalt süpürmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına işaret eder.

Rüyada asfalta batmak aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına delalet eder.

Rüyada asfalt yolda yürümek güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, güvenini sarsacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada asfalt yolda koşmak sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada geniş asfalt yol görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni asfalt yol görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, yeni mallara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asfalt zifti görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, günahların da affolacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments