Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yola asfalt dökmek

Rüyada yola asfalt dökmek

Rüyada yola asfalt dökmek endişeli durumların son bulacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, güven kaybı yaşanacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada yola asfalt dökmek gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla kendinizi her şeyi yapmaya muktedir hissedebilirsiniz.

Rüyada yola asfalt dökmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, önünün açılacağına yorulur.

Rüyada geniş asfalt yol görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına işaret eder.

Rüyada asfalt yol yapmak etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada asfalt yol görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni yapılmış asfalt yol görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada asfaltlı yol görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, hüsrana uğratacağına yorulur.

Rüyada yeni asfalt yol görmek işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine işarettir.

Rüyada asfalt yolda koşmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments