Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde ördek görmek

Rüyada elinde ördek görmek

Rüyada elinde ördek görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına, bunalıma düşeceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına alamet eder.

Rüyada elinde ördek gördüyseniz:

  • Kıskançlık tabanlı bir anlaşmazlığı ortadan kaldırabilmek için yaratıcı olmanız gerekebilir.

Rüyada elinde ördek görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek sesi duymak maddi olarak kolaylık içinde olacağına, insanları kıracağına, eşlerin ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada ördek yumurta görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada renkli ördek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada civciv ördek görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada evde ördek beslemek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde ördek görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına inanılır.

Rüyada ördeğin yumurtladığını görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments