Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin önünü sulamak

Rüyada evin önünü sulamak

Rüyada evin önünü sulamak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin önünü sulamak gördüyseniz:

  • Borca girmekten veya aşırı harcamalardan uzak durmalısınız.

Rüyada evin önünü sulamak eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kapının önünü sulamak hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına inanılır.

Rüyada evinin önünü temizlemek hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin önünde göl görmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin önünü süpürmek nimetin çoğalacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin önünde su görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada evin önünde asker görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin önünde ayakkabı görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments