Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sulamak

Rüyada birini sulamak

Rüyada birini sulamak kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada birini sulamak gördüyseniz:

  • Ard arda birkaç yerden para alabilirsiniz.

Rüyada suyla bahçe sulamak eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, emellere ulaşılacağına, kazancının azalacağına rivayet eder.

Rüyada mezar sulamak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil alanı sulamak başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, huzur içinde yatacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil çiçek sulamak şöhret elde edeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine delalet eder.

Rüyada kaktüs sulamak sorumlulukların yerine getirileceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etrafı sulamak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına delalet eder.

Rüyada saksıda çiçek sulamak ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine yorulur.

Rüyada menekşe sulamak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments