Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörün içinde olmak

Rüyada asansörün içinde olmak

Rüyada asansörün içinde olmak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada asansörün içinde olmak gördüyseniz:

  • Fikirler size uzak olsa da, ilginç bulabilirsiniz.

Rüyada asansörün içinde kalmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörün içinde düşmek moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine delalet eder.

Rüyada evin içinde asansör görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına işarettir.

Rüyada asansörün içinde olmak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine yorulur.

Rüyada asansör içinde kalmak tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, sorunlarını çözebileceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansörle düştüğünü görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörle hızla yukarı çıkmak moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, kendisini işine veremeyeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada asansörde uçmak parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments