Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle hızla yukarı çıkmak

Rüyada asansörle hızla yukarı çıkmak

Rüyada asansörle hızla yukarı çıkmak mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, huzurunun kaçacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörle hızla yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Olumsuz kişilerden uzak durun.

Rüyada asansörle hızla yukarı çıkmak kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, ileri gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansörden hızla inmek hayatının da zorlaşacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, özel hayatının renkleneceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hızla gökyüzüne çıkmak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada hızla merdiven çıkmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, çıkış yolları bulacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden hızla çıkmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, iyi halinin kalmayacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına tabir olunur.

Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörden yukarı çıkmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments