Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörün içinde kalmak

Rüyada asansörün içinde kalmak

Rüyada asansörün içinde kalmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, başının belaya girmeyeceğine, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işarettir.

Rüyada asansörün içinde kalmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi dengeleyebilirsiniz.

Rüyada asansör içinde kalmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada asansörün içinde kalmak işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada asansörde asılı kalmak evlerindeki huzurun artacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada asansörün altında kalmak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle asansörde kalmak bolluğun ve bereketin artacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşıyla asansörde kalmak sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansör boşluğunda kalmak tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada asansör kalmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, sıkıntıların büyüyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments