Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörde uçmak

Rüyada asansörde uçmak

Rüyada asansörde uçmak yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, çok üzüleceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, hayıflanacağına yorulur.

Rüyada asansörde uçmak gördüyseniz:

  • Nasıl davranacağınızı bulmak veya plan yapmak konusunda başkalarından destek ya da cevap bekliyor olabilirsiniz.

Rüyada asansörde uçmak özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansöre binip uçmak onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada asansörle uçmak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, geçim kaygısı duymayacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada asansörden kalmak çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörün altında kalmak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörle çıkmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada asansörden yukarı çıkmak kişinin rahat bir nefes alacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada asansörde sıkışmak gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, işte de mutlu olunacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments