Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörlü ev görmek

Rüyada asansörlü ev görmek

Rüyada asansörlü ev görmek zevki sefa içinde olacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, kendisini korumaya alacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörlü ev gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada asansörlü ev görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asansöre görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle gökdelene çıkmak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörde yükselmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle asansörde kalmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, rahatlayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada asansör kalmak çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, yaşamına bakacağına işarettir.

Rüyada asansörden indiğini görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşıyla asansörde kalmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments