Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörde yükselmek

Rüyada asansörde yükselmek

Rüyada asansörde yükselmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, huzur içinde yatacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada asansörde yükselmek gördüyseniz:

  • Karşıcins ilişkilerinizle ilgili bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada asansörle yükselmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, zamanının boşa gideceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada asansörde yükselmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına delalettir.

Rüyada asansöre binip yükselmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kazancınızın artacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada meslekte yükselmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada deniz suyunun yükseldiğini görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada iple yükselmek yoksulluğa, çok büyük kazançlar elde edeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada işte yükseldiğini görmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ölüp göğe yükseldiğini görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, dedikodu edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments