Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansör kalmak

Rüyada asansör kalmak

Rüyada asansör kalmak hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada asansör kalmak gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz ile başarılı olmanızın yanı sıra maddi kazancınızı da katlayabilirsiniz.

Rüyada asansörde asılı kalmak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle asansörde kalmak hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine alamet eder.

Rüyada asansörde kalmak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, bilgilerle donanacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada asansörden kalmak bilmediği duyguları tadacağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada asansörde kalmak ve kurtulmak işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada asansörde sıkışıp kalmak can sıkıntısının sona ereceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada asansörün içinde kalmak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansör kalmak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments