Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansörle yükseğe çıkmak

Rüyada asansörle yükseğe çıkmak

Rüyada asansörle yükseğe çıkmak güveninin artacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle yükseğe çıkmak gördüyseniz:

  • Karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asansörle çok yükseğe çıkmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, para sahibi olacağına, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına delalet eder.

Rüyada asansörle yükseklere çıkmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına tabir olunur.

Rüyada asansörle çok yükseklere çıkmak yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada asansörle yükseğe çıkmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada asansörle yüksek binaya çıkmak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine rivayet eder.

Rüyada asansöre binip yukarı çıkmak işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, istediği noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada asansörle en üst kata çıkmak yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments